Reptielenfeestje vieren?

Met Reptifeestje kom je van alles te weten over onze dieren en krijg je zelfs de kans om deze van heel dicht bij te bekijken! Wij nemen onze eigen dieren mee naar jouw kinderfeestje. Een Reptifeestje bestaat uit de volgende onderdelen:
- Kennismaken met de dieren
- Voederdemonstratie
- Pauze, met drinken en lekkers
- Reptispel
- Op de foto met een reptiel
- Uitreiking Reptifeestje's reptielendiploma!

Een Reptifeestje duurt ongeveer 100 tot 130 minuten en kan worden gepland op de vrijdagmiddag of zaterdag.

Kinderen kinder feestje Kampen Zwolle

Tarief

Een reptifeestje bedraagd €99,99*

* Prijzen zijn voor een kinderfeestje tot 8 kinderen. Per extra kind wordt er een toeslag van €8,99 gerekend. Daarnaast kunnen er buiten Kampen reiskostenvergoeding worden gevraagd.

Recenties

"Afgelopen zaterdag hebben wij het kinderfeestje van onze zoon gevierd. Als mini Freek Vonk was het feestje van Reptifeestje echt een schot in de roos. René verteld leuk en gepassioneerd over zijn dieren en hij weet de aandacht van 8 jongens te houden (wat best knap is 😄). De dieren zijn mooi, je ziet dat ze goed verzorgd worden en de spelletjes bij het feestje zijn ook heel leuk en leerzaam.

Oftewel gewoon echt een aanrader!"


"Wij hebben afgelopen zaterdag een reptielen feestje gehad thuis! onze zoon wordt in de vakantie 6 jaar en voor deze doelgroep vind ik het erg geschikt.

Bedankt René
Gr namens Bram"


"Afgelopen zaterdag was René bij ons thuis voor een feestje. Wat hebben de kinderen genoten! René heeft oog voor de kinderen en neemt alle tijd voor vragen. Een waar feest. Vol verhalen gingen de kinderen naar huis! Absoluut een aanrader!!"